Sikeresen lezárult az iCC rendezvénye Marcaliban…

Sikeresen lezárult az iCC rendezvénye Marcaliban... - Fenntarthatósági Kiállítás és Játékok

Sikeresen lezárult az iCC rendezvénye Marcaliban a Berzsenyi Dániel Gimnáziumban megrendezett fenntarthatósági kiállítás és játékok programja.

Várakozáson felüli sikert aratott a program, két hét alatt nem csak a gyerekek és pedagógusok érdeklődését sikerült felkelteni a fenntarthatóság iránt, hanem az előadások valóban interaktívvá váltak, a gyerekek hangot adtak újabb és újabb gondolataiknak, érzéseiknek.

A helyi vállalatok szponzorációjából megvalósult programra méltán lehet büszke a város, igazi összefogás történt a gyerekek érdekében az önkormányzat, a helyi tankerület és a vállalatok vezetői által együtt az iCC-vel.

Mind a tanári kar az Igazgató Úr vezetésével, mind pedig a gyerekek nagyon pozitívan értékelik a két hetes iCC fenntarthatósági kiállítás és játékok programot.

A gyerekeknek különösen örömet okozott az elektromos autó bemutató, és a folyamatos motivációs ajándékoknak is nagyon örültek.

Ünnepélyes keretek között az utolsó napon a 10/E osztály és a Média fakultáció csoport megkapta a Rethy Fashion által felkínált újrahasznosított farmerból készült pihenőpárnát, valamint hamarosan átadásra kerülnek a Bakonyi Kalandpark ingyenes belépő karszalagjai is, melyek egy nap korlátlan játékhasználatot biztosítanak 6 gyermek számára. Rajzpályázat nyertesei is átvették ajándékaikat.

A kiállítás és játékok felhívta a figyelmet az éghajlatváltozás megelőzésének lehetőségére. Bízunk benne, hogy a program életre szóló emlékké válik, és meghatározó lesz a jövőkép kialakításában, a jövőbeni döntésekben.

Az iskola igazgatója elmondta, hogy a nagy sikerre való tekintettel és az együttműködés eredményessége miatt  további aktivitásokat terveznek közösen az iCC-vel.

Marcali - Zárás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.